Youtube video med Willie Nielson, Kris Kristofferson, Waylon Jennings og Johnny Cash der synger The Highwayman skrevet af den amerikanske sangskriver Jimmy Webb, om en sjæls inkarnation på fire forskellige steder i tid og historie, en highwayman, en sejler, en konstruktionsarbejder på the Hoover Dam og endelig som en stjerneskibskaptajn.

Youtube video med beretningen om Jenny Cockell og hendes genforening med sine børn fra sit tidligere liv som Mary Sutton der levede i Irland i det tidlige 20. årh.

Siden han var 2 år gammel har Cameron Macauley talt om hans liv på øen Barra. Cameron bor sammen med sin mor, Norma, i Glasgow. De har aldrig været på Barra.

Historien om Dannion Brinkley’s nærdødsoplevelser og deres betydning for hans liv findes i en dramatiseret form i filmen “Saved by the Light” (1995) med Eric Roberts i hovedrollen. Hele filmen finder du her, desværre uden undertekster.

Hvad er reinkarnation? Hvordan kan emnet anskues som tro, forestilling og erfaring? Her et hurtigt overblik over nogle af de væsentlige aspekter, som knytter sig til reinkarnation, fortalt af Søren Hauge.