Hanne (2015)
Livet giver os udfordringer. I forskellige former og farver.
Undertiden afløser den ene udfordring den næste – som perler på snor – og det kan føles svært at holde balancen.

Men det er jo tilladt at hente værktøjer og hjælp hos andre.

Derfor konsulterede jeg Preben Kastrup.
Gennemlevede regression med Prebens kyndige og professionelle guidning.

Jeg var på en oplevelsesrejse i det ubevidste.
Billeder, ord og handlinger tonede frem, og i den efterfølgende samtale med Preben, fik jeg samlet mine indtryk, der gav stof til eftertanke.
Reflektion om, at det ubevidste rummer guidelines til egne meget tilstedeværende og bevidste udfordringer. Så ………. tak for det!

 

Athena (2015)
Vedrørende min regressionssession:
Jeg bed mærke og har tænkt særligt over specifikke ting efter den oplevelse. Jeg har haft nemmere ved at give slip på insomnia (søvnløshed), vha. de redskaber jeg blev introduceret til i begyndelsen af sessionen. Særligt det at adskille lyde der kan virke forstyrrende, har hjulpet mig til at komme insomnia til livs. At lytte, adskille og acceptere de lyde der kommer udefra, ovenfra, nedefra, fra samme rum og indefra har givet en ro omkring indsovningsfasen.

Udover det, så har jeg ofte tænkt over de scenarier jeg ‘så’ under regressionen. Jeg har helt klar billeder af sydeuropæisk landskab og arkitektur og nærmest middelalderlig stemning i visse dele af regressionen, hvor jeg har en særlig melankolsk stemning og særligt ét bestemt sted, hvor jeg ‘rejser tilbage’ mentalt. Disse steder dukkede op i mit sind under regressionen, og jeg er stadig usikker på hvor de kommer fra. Om de opstod under regressionen, om det er glimt af tidligere livsforhold eller om det er fra min underbevidstheds lager. Alt i alt har det været en interessant oplevelse på mange forskellige niveauer, og det er klart et område jeg ønsker at udforske mere.

Gitte (2015)
Jeg har været under kærlig behandling af Preben nogle gange, hvor han tog mig tilbage til tidligere liv. Hvad enten man ”tror på” reinkarnation eller ej (hvilket jeg gør), er rejserne tilbage en stor oplevelse, der kun kan sætte tankerne i gang i forhold til det liv, man har nu. Jeg var så heldig at komme ned i liv med mange detaljer og oplysninger om tid, sted, livssituation, familie- og arbejdsforhold osv.

Udover at have fået nye ferierejsemål, dvs. de steder på landkortet, jeg har levet før, har det givet meget input til at reflektere over mit eget liv her og nu. Jeg har kunnet
trække tråde, jeg har kunnet se ligheder, jeg ser ”forklaringer” på, hvorfor jeg i dag – som det menneske jeg er nu i indeværende liv – gør og handler, som jeg gør. Ikke for at undskylde, men for at ”forstå” og bruge det som afsæt for mit videre arbejde med de mere eller mindre hensigtsmæssige overlevelsesstrategier og mønstre, der synes at have været mine i mange liv. Preben har gjort rejserne trygge med sin blide og indfølende guidning. Jeg kan kun opfordre dig til at prøve Preben og den måde, han stiller sig til rådighed for at du kommer godt videre i dit liv.